Hodnocení obchodu

5,0 130 hodnocení
5
130x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JH Avatar autora Jsna Horová | 1.4.2020
Rychlé dodání ????
T Avatar autora Terka | 31.3.2020
Jste nejlepší, ochota, rychlost, empatie, děkuji moc
LM Avatar autora Lenka Mičulková | 31.3.2020
Jednání milé,vstřícné,vždy je paní moc ochotná poradit a vyhovět přání,za mně TOP
JS Avatar autora Jiřina Smolíková | 29.3.2020
Ja muzu jen doporucit. Profesionalni,pratelske jednani. Za me 1.*. Misim podekovat.
LP Avatar autora Lenka Plačková | 29.3.2020
Vše proběhlo super.Rychlé dodání .Mohu všem doporučit.
EU Avatar autora Eva Urbanová | 27.3.2020
Skvělá domluva, a rychlost. Moc doporučuji!
ZS Avatar autora Zlatuše Slouková | 9.3.2020
Nakupovat v tomto obchodu doporučuji. Jsou zde ochotní vyjít zákazníkovi vstříc a pomoci, jak nejlépe umí. Nákup určitě zopakuji.
DF Avatar autora Dana Fingerová | 3.3.2020
Skvělá komunikace, suprová , přátelská , ochotná a spolehlivá Marcelka. Za mě 1000%. Ráda zde nakupuji a doporučuji všem.
JS Avatar autora Jiřina Smolíková | 1.3.2020
Tento obvhod,ma suprovou spravkyni. Vzdy pratelske ,usmevave a hlavne ochotne jednani. Vzdy okamzite odpovi ,poradi. Za me 100% spokojenost.
Avatar autora | 26.12.2019
+ Kvalitní komunikace i materiál.Velka ochota,jednání na úrovni ,spolehlivost no prostě super,můžu jen doporučit.

Avatar autora (Administrátor) 23.6.2021
Ivanko, děkujeme s dcerkou za krásnou recenzi. Kdykoliv se na nás můžete obrátit. Uděláme, co bude v našich silách :) Krásné tvoření přejeme.